Wat is 123 ignition

Wat is 123 Ignition .

123Ignition is een elektronische ontstekingsmethode ontworpen voor auto's waar nog een ouderwetse ontsteking met contactpunten in is geïnstalleerd.

De 123Ignition-verdeler werkt anders.

In de 123 Ignition-verdeler zijn alle mechanische delen zoals contactpunten, centrifugaal gewichten, veertjes, lagers en de vacuumunit vervangen door één onderdeel: De verdeleras met de magneetschijf. De 123-elektronica in de verdeler zorgt voor de juiste vervroeging bij alle toerentallen. De onderdelen die gebruikt zijn om dee juiste vervroeging bij het juiste toerental te geven zijn niet aan slijtage onderhevig. Eenmaal goed afgesteld blijft goed afgesteld.

Altijd op de juiste tijd en onderhoudsvrij

Maatwerk ; Indien 123 ignition geen passende verdeler voor uw auto levert, kunnen wij met 123ignition-conversions uw bestaande verdeler ombouwen. Wij gebruiken daarvoor de originele electronika van 123ignition. De mechanische delen worden verwijderd, het huis wordt schoongemaakt en compleet gereviseerd. Daarna wordt de electronica van de 123igition gemonteerd. De eventuele vacuüm unit wordt doorgeboord en via een slangetje verbonden met de mini vacuüm unit op de printplaat. Alles ziet er origineel en als nieuw uit.

De 123 elektronica wordt in uw originele ontstekingshuis ingebouwd en ziet eruit als origineel, maar inwendig is een hi-tech computergestuurd ontstekingssysteem gemonteerd.

Lancia Flaminia 2

 

 

 

 

home pagina van 123ignition-conversions.nl